Ані Лорак набила собі легковажне тату у вигляді метелика після розлучення з Муратом: на що не підеш заради нового кохання

Популярна українська співачка Ані Лорак набила зліва від серця тату у вигляді метелика. Шанувальники пов'язують це з новим коханням артистки після розлучення з Муратом.

У минулому році героїня нашої сьогоднішньої статті офіційно розлучилася з Налчаджиоглу, з яким прожила 10 років у шлюбі і якому подарувала доньку Софію. Дівчинці зараз 9 і вона залишилася жити з мамою, хоча бачитися з татом зірка їй не забороняє.

Кароліна публічно не пояснювала причину розставання, проте в ЗМІ неодноразово з’являлися новини про зради Мурата, причому постійні.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією

Довго сумувати виконавиця не стала і незабаром почала зустрічатися з музичним продюсером лейблу Black Star Єгором Глєбом.

Закохані не приховують роман, час від часу публікуючи спільні фото в соціальних мережах, однак при цьому не афішують подробиць особистого життя.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Глєб

Фанати Лорак впевнені, що весілля пари не за горами і навіть пов’язують єдине тату знаменитості з новими відносинами.

Тату Ани Лорак
Тату Ані Лорак

Про нього вона розповіла, відповідаючи на запитання читачів журналу Glamour:

«Ще зовсім недавно я собі і уявити не могла, що на моєму тілі з’явиться татуювання, тому що мені здавалося, що це абсолютно не моє. Але ось, все змінюється і зліва від серця у мене оселився метелик», — зізналася Ані.

Ани Лорак отвечает на вопросы фанатов
Ані Лорак відповідає на питання фанатів

Під час цієї ж сесії відповідей артистка відзначила, що в число її улюблених страв поряд з азіатськими том-ямом і суші входять традиційний український борщ та смажена картопля. Хоча, судячи з чудової фігури Кароліни, їх вона їсть нечасто, щоб тримати себе у формі.

На этом фото тоже можно заметить татуировку Лорак
На цьому фото теж можна помітити татуювання Лорак

Більше подробиць про співачку Ані Лорак дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.