Мейхер наступна на виліт. У шоу-бізі стало відомо, чому екс-віагрянку хочуть вижити з проекту “Танці з зірками “

Вже цієї неділі на каналі 1 + 1 буде одинадцятий ефір шоу "Танці з зірками ".

До фіналу залишилося зовсім небагато, зараз в проекті всього 5 пар. Залишилися найсильніші, і тепер тільки робота над собою і підтримка глядачів допоможуть вирішити хто ж отримає титул і переможний кубок.

За прогнозами букмекерів, цієї неділі проект покине екс-віагрянки Надія Мейхер

Надія Мейхер на Танцях із зірками - справа Санта Дімопулос
Надія Мейхер на Танцях із зірками – справа Санта Дімопулос

Незважаючи на те, що довгий час вона була і залишається фаворитом проекту, у неї в цьому прямому ефірі будуть серйозні шанси на програш. Адже її головні конкурентки Санта Дімопулос і Юлія Саніна не віддадуть своє лідерське місце просто так.

Сама ж Мейхер ні на мить не сумнівається в своїй перемозі, і вірить, що Санта і Юлія зовсім не складуть конкуренції екс-фаворитки Костянтина Меладзе.

Нагадаємо, що в минулому прямому ефірі шоу покинула пара ревізорші Ольги Фреймут і хореографа Іллі Падзіна. Вони потужно трималися до десятого ефіру, і навіть два рази танцювали “номер на виживання “. Однак підтримки виявилося недостатньо.

За тиждень до цього за власним бажанням проект покинула зірка серіалу “Папік ” Дарина Петрожіцкая.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.