“Уже запланували”: дружина Віктора Павлика розповіла про прийдешнє поповнення і як назвуть дитину

Молоденька дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова веде особистий блог, і в розділі "Історії " поділилася, що вони з чоловіком хочуть дитину.

Катерина раніше була помічницею Павлика, але потім доля несподівано повернулася, і вона стала його дружиною. Зараз Репяхова не просто виконує роль зоряної дружини, але і всіляко підтримує чоловіка, а також переживає через його проблем на роботі.

Нещодавно, наприклад, Катерина повідомила, що дуже засмучена через скасування концертів свого чоловіка. При цьому, концерти, про які йшла мова, вже кілька разів переносили, і в підсумку скасували. Це спричинило за собою втрату сил і грошей.

Однак найбільше шанувальників цікавить особисте життя Віктора Павлика, і то, як скоро пара заведе дітей

За мережі ходить досить багато чуток. Раніше Катерина розповідала, що хотіла б трьох дітей. І сина мріє назвати Михайлом. За інформацією Катерини, її чоловік Віктор Франкович зовсім не проти.

Також нещодавно один з передплатників поставив Катерині Репяховой питання: “Чи плануєте ви дитини? “.

Інстаграм Катерини Репяховой

Дівчина відповіла, що так, планує. Однак про те, чи вагітна вона зараз, Катерина не уточнювала.

Популярне

Схожі статті

Дорофєєва пішла до реабілітолога: боїться, що не встоїть на підборах. Міняє образ чи щось зі здоров’ям?

Коли публіка чує ім'я Надя Дорофєєва, одразу уявляються яскраві сценічні образи, енергійні виступи та хіти, які розривають чарти. Але навіть суперзірки мають свої труднощі.

Від любові до ненависті: зірки, які колись товаришували, а зараз ворогують — Приходько, Потап та інші

У світі шоу-бізнесу, де боротьба за місце під сонцем часто замінює щирість, безкорислива дружба — рідке явище. Колеги, які ще вчора прилюдно обіймалися, завтра можуть стати затятими недругами. 

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.