Як виглядали Тіна Кароль, Оля Полякова та Ольга Фреймут до того, як стали блондинками

Багато хто й не знав, але головні блондинки українського шоу-бізнесу колись володіли зовсім іншим кольором волосся. Як виглядали красуні до перевтілення, дивіться далі в статті.

Оля Фреймут

Головний ревізор країни Ольга Фреймут багато років не змінює свій образ блондинки. Однак до того, як Фреймут почала штурмувати український шоу-бізнес, вона була брюнеткою.

Ольга Фрейда - брюнетка
Ольга Фреймут – брюнетка

Це фото було зроблено близько 13 років тому. На знімку Ольга зі своєю донькою Златою (якої зараз 14 років) і її хрещеною мамою.

Тіна Кароль

Тіну Кароль важко уявити брюнеткою, адже вже більше 15 років співачка не змінює свій колір волосся. Однак природний колір волосся Тіни – темно-русявий. Такою вона була в юності:

Тіна Кароль в юності
Тіна Кароль в юності
Тіна Кароль - брюнетка
Тіна Кароль – брюнетка

Оля Полякова

Суперблондинка Оля Полякова не завжди була блондинкою. Природа дала їй більш темний колір волосся, втім співачка вже з ранніх років фарбувала волосся.

Дитяче фото Полякової
Дитяче фото Полякової

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.