«Показала всю красу»: Тіна Кароль та її вбрання, з яких в прямому сенсі вивалюються “диньки ” – Дан Балан б оцінив

Неймовірно жіночна співачка Тіна Кароль є об'єктом, який наслідують мільйони шанувальників.

У неї навіть є спеціальна група фанатів, які кардинально змінюють свою зовнішність, щоб бути схожою на цю українську співачку. Але що ж в ній особливого? Перше, що кидається в очі – розкішний блонд з золотим відливом і червоні губи. Це фішка, яка надає Тіні унікальності і робить її впізнаваною. А ще, звичайно ж, її шикарна фігура. Довгі ноги і об’ємне декольте – те, що привернуло навіть перебірливого молдавського артиста Дана Балана.

Фото Тіни Кароль, на які у Балана піднімається настрій:

Неймовірна “горюча ” суміш – її біле плаття з виділеним бюстом. Буквально гіпнотизує шанувальників. Не дарма вони поставили стільки лайків і написали стільки хвалебних коментарів.

Тіна – досить відома особа, тому не дивно, що її запрошують зніматися в журнали. Цей чорно-білий агресивний знімок – це фотосесія для журналу VOGUE.

Ніжне шовкове плаття, яке дуже схоже на ночнушку і ледве тримається на плечі – це те, в чому Кароль нерідко позує на фотосесіях. Це надає їй впевненості в собі і невимовної жіночності.

А це її сукня була одним з найбільш обговорюваних. Саме в ньому співачка вийшла виступати на День Незалежності України в 2020 році. Потім ще сама суперблондинка Оля Полякова металася, в пошуках того, хто зможе створити такий же спосіб. Але нічого подібного у неї не вийшло.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.