Гаряча і дика: екс-віагрянка Надія Мейхер розбурхала мережу розкішною фігурою в напівпрозорій сукні

Екс-солістка групи «ВІА Гра», а нині одна з ймовірних переможниць в «Танцях з зірками» Надія Мейхер підкорює користувачів мережі своєю розкішною фігурою.

Героїня нашої сьогоднішньої статті проявила себе як талановита співачка, актриса, телеведуча і з недавніх пір як танцівниця. Зараз Надія щонеділі підкорює глядачів гнучкістю, пластичністю та невід’ємним почуттям ритму, які демонструє у видовищних номерах.

Не можна не сказати, що Мейхер завжди вважалася найгарячішою брюнеткою країни, тому свій статус спокусниці вона підтверджує постійно. Серія нових і дуже спекотних фото в її Instagram — яскраве тому підтвердження.

Надежда Мейхер и Кирилл Васюк на главном паркете страны
Надія Мейхер та Кирило Васюк на головному паркеті країни

Так, днями зірка поділилася результатом недавньої фотосесії в різних образах. На кількох кадрах Надія позує в коротенькому сарафані з рюшами, капелюшку і босоніжках з тонкими ремінцями. На іншому вона сидить біля стіни, акцентувавши увагу на струнких ногах у високих ботфортах і тату на стегні.

Надежда Мейхер в новой фотосессии
Надія Мейхер в новій фотосесії

Ще на одному знімку кокетлива Мейхер всілась на стіл в шикарній спідниці. І без того гарячий образ доповнили ажурний чокер на шиї, майка з глибоким декольте і червоний капелюх.

Ось як знаменитість підписала публікацію:

«Кругообіг життя…».

Звичайно, підписники співачки прийшли в справжнє захоплення від побаченого і обсипали її горою компліментів:

  • «Просто неможливо чудова!»;
  • «Нереальна красуня»;
  • «Талант»;
  • «Ви неймовірна»;
  • «Прекрасні як завжди!»;
  • «Чарівна», — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, з усім сказаним важко не погодитися.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.