Михайло Боярський заявив, що став “старим бридливим буркотуном “

Відомий мушкетер, актор Михайло Боярський зізнався, що почав відчувати власну старість.

Михайлу Боярському вже 70 років.

Михайло Боярський в ролі мушкетера
Михайло Боярський в ролі мушкетера

Незважаючи на свій поважний вік, він іноді з’являється на світських заходах, навіть дає інтерв’ю та коментарі журналістам, а також веде Інстаграм-аккаунт, як це зараз модно. Хоча зізнається, що від моди вже відстав, і зовсім відчуває свою дратівливість, нерозуміння сучасних тенденцій, старість, незацікавленість в чомусь новому.

“Я відчуваю себе старим! “

Михайло Боярський
Михайло Боярський

Він каже, що в свої 70 років часто розмірковує над темами життя і смерті, і над тим, як мало вийшло зробити в житті. Але ніяк не може прийняти те, що люди в якийсь момент доживають своє життя.

«Хтось знаходить вихід у вірі в Господа Бога, хтось в рідних, хтось, навпаки, на самоті, а я буду жадати соломинку, за яку можна зачепитися», – зізнався актор Михайло Боярський.

Він каже, що зараз відчуває себе не просто старим, а бридливою старим буркотуном, який на все обурюється.

Михайло Боярський
Михайло Боярський

Але, з іншого боку, сам же себе і заспокоює, запевняючи, що все це – природні процеси, на які потрібно адекватно реагувати.

«Потрібно спокійніше, з гумором ставитися до цих подій. Такий закон: дорослішаємо, і нам милі ті роки, коли були молоді, і незрозумілі ті, які мають бути! », – резюмував батько акторки Єлизавети Боярської.

Шанувальники припустили, що такі зовсім нерайдужні думки – це всього лише частина осінньої депресії, яка з часом пройде. Фоловерів побажали своєму кумиру швидше прийти в себе, знайти собі нове хобі і чимось зайнятися.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.