Найемоційніші весільні фото 2020 року, зроблені під час пандемії

Ці знімки не схожі на звичайні весільні фотографії. Фотографам вдалося зловити фантастичні моменти.

Одночасно радісно і сумно, коли дивишся на ці весільні фотографії 2020 року. Відчуваєш щастя, адже з’явилася нова сім’я, і зібралися близькі люди. І відчуваєш порожнечу й образу, оскільки пандемія внесла свої правила в життя. І день весілля не став винятком.

Список гостей сам по собі скоротився. Хтось не зміг приїхати і привітав у режимі онлайн, а комусь довелося подумки відправити повідомлення з поздоровленням з білої палати.

Замість щасливих посмішок на обличчі маски. Крім, «дорогі гості, підійміть келихи» з’явилося ще «дотримуйтеся дистанції».

Але, незважаючи на всі правила, заборони, труднощі і стрес, які створив коронавірус, закохані стали чоловіком і дружиною.

Найемоційніші весільні фото 2020 року з усього світу

 "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""

Фото: thisisreportage.com

Популярне

Схожі статті

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?

Готую вишуканий десерт за 15 хвилин: мій фондан запечений ззовні із рідкою шоколадною начинкою в середині

Для романтичної вечері цей гарячий десерт із морозивом підійде якнайкраще. Шоколадний фондан із рідкою начинкою має нереальний смак, тому запам'ятається надовго.