Ганна Різатдінова та Сергій Мельник зустрічаються: завидний холостяк більше не холостяк

Гімнастка Ганна Різатдінова і футболіст Сергій Мельник зустрічаються. Тепер його сміливо можна назвати колишнім холостяком.

Одинадцятий ефір «Танців з зірками» був присвячений родині, тому кожен учасник виводив на паркет когось із рідних. Поява Ганни в парі з Сергієм збентежила глядачів, проте все встало на свої місця, коли він представив її як ту, яку він так довго шукав.

Виявилося, мама і брат Мельника не змогли взяти участь у випуску, тому спортсмен покликав на шоу кохану — Різатдінову. Вони станцювали пристрасну румбу, а романтичні стосунки між ними зародилися на дев’ятому тижні проекту у «вечір тріо».

Ганна Різатдінова, Сергій Мельник і Аделіна Делі

Тоді до Сергія і Аделіни Делі як учасниця минулого сезону приєдналася Ганна, разом вони виконали віденський вальс. Після того самого ефіру герої нашої сьогоднішньої статті продовжили спілкування.

У відео-щоденнику екс-холостяк дуже ніжно відгукувався про нову обраницю:

«Заради неї я готовий рвати всіх і йти до кінця. Дуже вразлива, емоційна, дуже ніжна. Вона мене розуміє, напевно, краще, ніж будь-хто. Я довго спостерігав за розвитком відносин Діми Комарова і Кучеренко. Я сподіваюся, що у нас з Анею вийде так само».

Сергій Мельник

Мельник зізнався, що спільних зустрічей у них було поки що не так багато, як хотілося б, оскільки зараз його графік сильно завантажений. З цієї ж причини з трирічним сином Різатдінової Ромою Сергій поки теж не знайомий, але все ще попереду.

Ганна Різатдінова з сином Ромою

До речі, не дивлячись на те, що після участі в «Холостяку» особисте життя спортсмена викликає у публіки великий інтерес, квапити події з Ганною і голосно заявляти про те, що відбувається між ними він не буде.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.