Натуральні засоби, які допоможуть прибрати темні кола під очима

Наше обличчя не тільки відображає наші емоції і настрій, але і може багато чого сказати про стан нашого здоров'я. Зокрема, область навколо очей.

Зіткнувшись з неспокійним способом життя, нестачею сну або стресом, шкіра нашого обличчя постійно піддається атакам, що не може не залишити слідів. Крім темних плям і прищів на обличчі можуть з’явитися мішки і темні кола, через що воно буде виглядати втомленим. Ось кілька натуральних засобів для боротьби з набряками і колами під очима.

Огірок

Це натуральне ефективний засіб, який, можливо, найкраще відомий тим, що бореться з косметичними вадами. Вам просто потрібно нарізати його скибочками, залишити в холодильнику на кілька хвилин і покласти під очима. Вода і мідь, що містяться в ньому глибоко зволожують, стимулюють вироблення колагену в цій чутливій області, а також допомагають зменшити появу темних кіл за рахунок зняття набряклості.

Алое вера

Коли темні кола супроводжуються подразненням, алое вера особливо ефективне завдяки своїм охолоджуючим і протизапальним властивостям. Дійсно, це улюблена лікарська рослина китайської і єгипетської медицини має низку переваг: вона глибоко зволожує, зменшує коричневі плями, заспокоює і сприяє загоєнню епідермісу.

Потрібно дістати свіжий гель з алое вера і нанести його на очі перед сном.

Чайні пакетики

Крім антиоксидантів, вони також містять дубильні речовини, поліфеноли з протинабряковою і в’язкою дією, які допомагають звужувати пори і тонізувати шкіру. Крім того, вміст у них кофеїну сприяє мікроциркуляції крові, тим самим зменшуючи колір темних кіл.

Просто замочіть чайний пакетик в холодній воді, нанесіть його на очі і залиште приблизно на 15 хвилин.

Рожева вода

Якщо ви хочете запобігти появі темних кіл під очима, рожева вода може бути відмінним засобом для освіження і омолодження шкіри. Багата вітаміном С, вона бореться з дією вільних радикалів, що викликають тьмяний колір обличчя і гіперпигментацію шкіри.

Щоб скористатися її перевагами, вам слід замочити спонж в рожевій воді і залишити на 10-15 хвилин.

Молоко

Якщо у вас не дуже жирна шкіра, молоко є найкращим інгредієнтом для зменшення темних кіл під очима завдяки відлущуючим властивостях молочної кислоти. Вони збільшують швидкість регенерації клітин, а також підвищують тонус і еластичність шкіри. Потім він повністю знаходить свій блиск.

Вам потрібно буде змочити 2 компреси холодним молоком і залишити на 10 хвилин під очима.

Помідор

Завдяки антиоксидантній дії лікопіну, що міститься в них, помідори є прекрасним консилером, роблячи шкіру м’якою і еластичною, а також зменшуючи пігментацію. Вам потрібно буде змішати чайну ложку томатного соку з чайною ложкою лимонного соку в склянці і нанести суміш під очі, залиште приблизно на 10 хвилин, а потім ретельно промийте чистою водою.

Сон

Незважаючи на всі натуральні і косметичні засоби, доступні на ринку, сон як і раніше залишається кращим способом запобігти появі темних кіл і зменшити їх зовнішній вигляд. Тому важливо підтримувати здоровий і збалансований спосіб життя.

Темні кола під очима
Темні кола під очима

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!