Як зараз виглядає співачка Глюкоза і чим живе? Зі сцени не зникла, але співати стала менше

Колись її зухвалий образ в чорному шкіряному міні і з доберманами був культовим, а пісні співали з кожного "утюга".

Але пройшли роки, і чомусь Глюкози стало менше на телеекранах, і вона вже не так часто випускає кліпи. Що ж з нею сталося?

Трохи біографії Глюкози

Звуть її Наталія Іонова.

За своїм родом діяльності вона не тільки співачка, але ще і автор власних пісень, телеведуча, актриса кіно і озвучування. Раніше вона дійсно хайповала, а альбом «Глюк ‘oZa Nostra» став міжнародним хітом.

Станом на 2020 рік Глюкоза продовжує кар’єру, але вже трохи не в тому обсязі, як раніше.

Зараз Глюкоза досить часто з’являється в своєму Інстаграм. Там за нею стежать понад два мільйони передплатників з Росії, України та інших країн. Вона показує нерідко закадрові моменти своєї роботи в студії звукозапису або при зйомці кліпів.

А іноді може дозволити собі похвалитися шикарним виглядом на океан під час довгоочікуваного відпочинку. І навіть засвітила свого коханого.

Зараз артистка не втрачає міцності духу, незважаючи на чутки про труднощі в особистому житті. Хоча, судячи з її Інстаграм-аккаунту і теплим фото з коханим, інформація про її чварах з чоловіком – дійсно не більше, ніж чутки.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.