Як виглядає доросла дочка Олега Винника і Таюне, яку вони стільки років приховували (фото)

Подробиці особистого життя артистів завжди цікаві публіці, а головний вовк країни і його бек-вокалістка не стали винятком. Фанати впевнені, що знайшли фото дорослої доньки Олега Винника і Таюне, яку вони весь цей час приховували.

Співак без перебільшення є викрадачем жіночих сердець українок. Як би прихильницям не хотілося опинитися на місці тієї самої вовчиці, воно вже зайнято.

Всі вітчизняні ЗМІ приписують йому роман з Таїсією Сватко, хоча ніяких офіційних коментарів з цього приводу вони не давали. Саме тому в мережі регулярно ведуться розмови на тему того, що відносини потенційної парочки дійсно мають місце бути, адже мовчання — знак згоди.

Таюне
Таюне

Герої нашої сьогоднішньої статті ведуть свої мікроблоги в Instagram. Будь-яке нове фото викликає справжнє захоплення у фанатів, але не обходиться і без чергових версій на тему роману Олега і Таюне.

Олег Винник
Олег Винник

Так, побачивши фотографію Таїсії з молодою дівчиною на ім’я Ніна, користувачі відразу відзначили їх разючу схожість. Ось як Сватко підписала публікацію:

«Круто насолоджуватись святом разом».

Реакція в коментарях не заставила на себе чекати:

  • «Дівчатка, ви дуже гарні і чимось схожі»;
  • «Приємно вас бачити разом»;
  • «Дві принцеси, просто чудо!»;
  • «Чому вони такі схожі?».

Напевно відомо, що у Винника є син Юліан, оскільки в 2015 році він сам про це розповів, однак ім’я матері артист, звичайно, не називав. Не виключено, що це якраз таки Таюне.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.