Перекроїла обличчя уздовж і поперек заради чоловіка: Вагітна зірка “Роксолани ” Мер’єм Узерлі виходить заміж

Відома актриса з "Пишного століття " Хюррем Султан показала, як яскраво і ефектно виглядає під час вагітності.

Про вагітність знаменитої “Хюррем Султан ” стало відомо цього літа. Вона сама оголосила про це громадськості. Потім вона масово відмовилася від довгострокових проектів і вирішила зайнятися собою. Судячи з Інстаграм-аккаунту, у неї це дуже навіть добре вийшло. Зірка покращала і помолодшала.

Мер’єм Узерлі перестала робити уколи краси і до неї поступово почала повертатися її природна краса

Шанувальники визнають – без передутих губ і перетягнутих скул актриса виглядає більш ніжною і природною. А останні образи з фотосесій Мер’єм Узерлі і зовсім роблять її більш ніжною.

Тут вона зробила завивку – тонкі численні кучеряшки роблять її схожою на справжню француженку. А ця синьому ж капелюшку додає Мер’єм-Хюррем шарму і загадковості.

Шанувальники “Пишного століття ” та інших робіт Мер’єм дуже чекають появи знаменитості на кадрах з животиком, а також чекають поповнення в зірковій сім’ї. Поки актриса вирішила не розкривати секрет того, хто ж став щасливим батьком.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.