Як виглядає 74-річна мама Ані Лорак, яка здала Кароліну в інтернат? (ФОТО)

Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Росії, рідко показує в Інстаграм членів своєї сім'ї.

Але недавно вона зробила виняток. Фото з маленькою Кароліною швидко рознесли фан-сторінки. Маму Ані Лорак звуть Жанна Василівна. Коли Ані Лорак була ще зовсім дитиною, мати змушена була здати дівчинку в інтернат, щоб отримати можливість якось заробляти на життя, і дати доньці освіту. У той час найближчою людиною Ані був її старший брат, який у всьому її підтримував і допомагав.

Ані Лорак своїми рисами обличчя і великими добрими очима пішла в маму

Важке дитинство тоді ще нікому невідомої дівчини не відбило у неї любов до матері. Тому днями вона ніжно і зворушливо привітала найголовнішу жінку свого життя з днем народження.

Нагадаємо, що Ані Лорак родом з українських Чернівців. Довгий час вона жила в Україні, проте кілька років тому, після зради чоловіка Мурата, вона забрала дочку і поїхала. Після цього її в Україні не дуже сприймають як артистку, навіть бойкотували її концерти.

Незважаючи на те, що мама здала маленьку Ані Лорак в інтернат, сьогодні знаменитість зазначає, що ніколи не тримала зла на батьків.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.