Слава Камінська вперше після розлучення показала свого нового коханого: «Справжній мачо»

Солістка групи «НеАнгели» Слава Камінська вперше показала публіці свого нового обранця після розлучення. Закохані влаштували романтичну вечерю при свічках.

У минулому році співачка офіційно розлучилася з пластичним хірургом Едгаром Камінським після 5 років у шлюбі. Зараз вони виховують двох спільних дітей — п’ятирічного сина Леонарда і чотирирічну дочку Лауру.

Примітно, що тепер уже колишні називають різні причини розставання. Едгар стверджує, що дружина сильно його ревнувала і хотіла дещо змінити свою зовнішність, хоча він категорично проти цього. Слава ж вважає, що розбрат в їх сім’ю внесли свекруха і мама, які через чур втручалися в стосунки пари.

Эдгар и Слава Каминские
Едгар і Слава Камінський

Коли героїня нашої сьогоднішньої статті з’явилася на «Танцях з зірками» разом з хореографом Дмитром Дікусаром, публіка тут же запідозрила, що між ними зав’язався роман. Заперечувати цього вони не стали. Більш того, потенційна парочка час від часу ділиться в соціальних мережах досить двозначними фотографіями.

Тільки шанувальники почали одружувати Славу і Дмитра, як раптом виконавиця розбила всі їхні мрії і показала, як приємно провела вечір з іншим. Правда причин турбуватися немає і зараз ви зрозумієте чому.

Слава Каминская и Дмитрий Дикусар
Слава Камінська та Дмитро Дікусар

На новому фото знаменитість вечеряє в компанії галантного кавалера — блакитноокого блондина-кота. У підписі до публікації співачка в черговий раз продемонструвала прекрасне почуття гумору:

«Романтична вечеря з коханим. Коханого орендувала, вечерю готувала сама».

Звичайно, реакція підписників не змусила на себе чекати — багато хто дуже позитивно сприйняв «нове кохання» Камінської:

  • «Хороший коханий. Головне, ніколи і слова поганого не скаже»;
  • «Кращий компаньйон»;
  • «Мені б такого мачо!»;
  • «Найбільш чесний і уважний співрозмовник»;
  • «Здається, коханий задивляється на вашу вечерю».

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.