Алла Пугачова наділа траурний аксесуар і поділилася своєю печаллю: «Ніхто і ніщо не може…»

Примадонна російської естради Алла Пугачова наділа траурний аксесуар, щоб поділитися з шанувальниками своєю печаллю. Співачка змусила багатьох захвилюватися.

Героїня нашої сьогоднішньої статті неймовірно популярна на всьому пострадянському просторі. У мережі щодня з’являються все нові фанатські сторінки зірки, але разом з ростом армії фанатів зростає і кількість хейтерів.

Примадонна
Примадонна

Через підвищену увагу публіки Алла Борисівна регулярно стикається з нападками в свою сторону, пов’язаними з віком і старістю. Жінка, що співає, втомилася відмовчуватися і в новому пості в Instagram висловилася на цю тему.

«Коли я читаю наклеп на свою адресу, лихослів’я і всякі дурниці, я радію підтвердженню того, що ніхто і ніщо не може затьмарити мені мого райдужного настрою», — написала знаменитість під фото в чорній вуалі крупним планом.

Пеідписники вирішили підтримати улюблену співачку в коментарях:

  • «Люди дуже часто роблять це просто заради розваги. Розважають своє самолюбство. Доброта врятує світ»;
  • «Ах, яка жінка, яка жінка»;
  • «Ви найкраща!»;
  • «Ось так і треба навчитися всім жити»;
  • «Як приємно бачити, що ви щаслива і кохана. Будьте здорові!».

Не можна не відзначити, що на восьмому десятку Пугачова виглядає прекрасно. Все це результат її посиленої роботи над собою, а бадьорою духом її роблять молодий чоловік і маленькі діти.

Пугачова і Галкін - щасливі батьки
Пугачова і Галкін з дітьми

З Максимом Галкіним Алла виховує семирічних двійнят Лізу і Гаррі, які в цьому році пішли в перший клас, так що з ними не засумуєш.

Детальніше про життя зіркової пари дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.