Президент Володимир Зеленський і Андрій Єрмак госпіталізовані в лікарню для лікування коронавируса

Президент України Володимир Зеленський і глава його Офісу Андрій Єрмак госпіталізовані в лікарню «Феофанія».

У понеділок стало відомо, що у Володимира Зеленського підтверджений тест на коронавірус, трохи пізніше таке повідомлення прийшло і від глави Офісу президента.

Обидва відразу вирушили додому на самоізоляцію. Самопочуття у обох було нормальним, спостерігалося тільки незначно підвищення температури, що ніяк не позначилося на працездатності.

Тому вже у вівторок було прийнято рішення госпіталізувати президента і його помічника в лікарню, в спеціальну палату з відеозв’язком і всім необхідним для роботи. Крім того, такий крок виправданий з точки зору безпеки рідних та оточення.

Президент Володимир Зеленський
Президент Володимир Зеленський

Як відомо дружина Володимира Олена Зеленська і син Кирило влітку перехворіли коронавірусів, причому першою леді довелося лікуватися в лікарні, син був при ній. За твердженнями фахівців, зараження Ковід-19 може бути неодноразовим – антитіла існують 4-5 місяців. Тому контакт з хворими треба виключити повністю.

Зараз Зеленський знаходиться в ізольованій палаті, проходить кус підтримуючої терапії та веде повноцінну робочу діяльність.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.