Тарзан не зміг витримати ганьби після скандалу з коханкою і втік від Наташі Корольової куди подалі

Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, втік від Наташі Корольової в теплі краї. Після скандалу зі зрадами танцюрист відправився на відпочинок, щоб побути наодинці з собою.

У вересні сімейство співачки і стриптизера сколихнуло весь світ шоу-бізнесу. Спочатку з’ясувалося, що поки Наташа була на курорті, Глушко вирішив скрасити самоту і запросив додому двох дівчат, після чого їх пограбували на велику суму.

Потім виявилося, що одна із запрошених — коханка Тарзана на ім’я Анастасія Шульженко. Її ж Корольова і звинуватила в крадіжці, після чого та заявила на всю країну про вагітність від танцюриста. Втім, це так і не підтвердилося.

Анастасія Шульженко знайшла собі нову "жертву"
Тарзан і Анастасія Шульженко

За весь цей час були і публічні визнання Сергія в зрадах, і ефіри на ток-шоу, і велике інтерв’ю пари для програми Ксенії Собчак на YouTube «Обережно, Собчак!». Там подружжя чесно розповіло про те, що відбувається між ними, тому поступово публіка почала втрачати інтерес до історії з невірністю Тарзана.

Королева пробачила Тарзана
Корольова і Тарзан

Після величезної хвилі негативу в свою сторону Глушко вирішив відволіктися від усього і поїхав в Африку, де світить сонце і банани ростуть прямо на вулиці. Звичайно, герой статті ділиться кадрами з відпочинку в соціальних мережах, які активно коментують майже 200 тисяч його підписників.

Тарзан на отдыхе в Африке
Тарзан відпочинку в Африці

На цей раз артист опублікував серію фотографій з місцевими жителями і околицями, ось так підписавши публікацію:

«Трохи Акуна Матати».

Коментарі не змусили на себе чекати:

  • «Ви на батьківщині тепер!»;
  • «А де Наталя? Нема на жодному фото»;
  • «Танзанія і Тарзан»;
  • «Цікаві фото, красиві люди, пейзажі! Ідилія…».

Детальніше про скандал Корольової і Глушко дивіться у відео на YouTube-каналі «Одна Минута»:

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.