Стас Михайлов знову змінився до невпізнання – тільки подивіться на ці фото

Російський улюбленець жінок, а особливо в статусі "розведені ", Стас Михайлов, після повернення з відпустки помітно змінився.

Зараз артист впевнений, що його образ мачо з квадратної борідкою уже порядком приївся, і намагається піти від цього образу. Але чомусь не виходить. Дружина Михайлова Інна поділилася тим, як співак виглядає зараз, і що ж в ньому змінилося. У Мережі кадр викликав хвилю обговорень і непорозуміння, адже багато хто навіть не впізнали Михайлова на фото. Подумали, що поруч з Інною якийсь її молодий коханець або відомий голлівудський актор. Хоча, як виявилося, все набагато простіше і це Стас – улюбленець мільйонної публіки і виконавець пісні “Все для тебе! “.

Тепер Стаса Михайлова часто порівнюють з Робертом Дауні-молодшим

Окуляри йому явно йдуть, погодьтеся?

Стас Михайлов фото 2020
Стас Михайлов фото 2020

Шанувальники відзначають, що ці трансформації допомогли йому помолодіти років на п’ять, освіжити свій образ і знайти більше фанатів серед цільової аудиторії молоді. Стасу Михайлову його перевтілення дуже подобаються. Він готовий мінятися далі, щоб нарешті вийти з того образу, в який він увігнав себе багаторічними виступами.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.