Мода на сурогатне материнство: спочатку Кіркоров, потім Пугачова і Галкін, Лазарєв, Сюткін

Якщо поглянути на сучасний шоу-бізнес, то диву даєшся - чого ж тільки не придумають багаті і знамениті.

Але всі вони як один хочуть простого людського щастя. А саме сім’ї та дітей. Є пари, у яких не завжди виходить завести дітей. Тоді вони вдаються до допомоги сурогатної матері. Чи не першим, хто зробив це в російському шоу бізнесі був король естради Філіп Бедросович Кіркоров.

Кіркоров і його діти
Кіркоров і його діти

Це зараз його Мартіну і Аллі-Вікторії вже по вісім років, а в день народження вся країна просто була приголомшений – невже так можна? Що він собі думає, і що він пропагує? До слова, свою дочку він назвав Аллою-Вікторією на честь двох найголовніших жінок його життя – мами і Алли Борисівни (колишньої дружини).

Пугачова, Галкін і їх діти
Пугачова, Галкін і їх діти

Слідом за цим вирішили завести дітей і Пугачової. Вірніше, Галкін і Пугачова

Зараз їх двойняшкам Гаррі і Лізі по сім років. І вони прекрасно ростуть в їх фамільному замку в селі Багна, радуючи батьків. Нещодавно вони навіть продемонстрували свої вокальні здібності, переспів пісню Баскова і Дані Мілохін “Дико тусім “.

Історія двійнят Гаррі і Лізи, а також чому вони нарвалися на таке обговорення публіки – в нашому відео.

У Лазарєва теж є діти. Шестирічний Микита і дворічна Ганна – це син і дочка, які Сергію народила сурогатна мати. Чому він не хоче створити сім’ю і кимось і завести своїх дітей – незрозуміло. Напевно, він ще просто не знайшов свою людину. Хоча йому багато раз приписували роман з Ані Лорак.

Лазарєв і його діти
Лазарєв і його діти

Нещодавно ходили чутки про те, що Валерій Сюткін і його дружина також вдалися до допомоги сурогатної матері. 9 серпня біля Валерія Сюткина народився син Лев. Вагітність дружина артиста приховувала, тому сумніви і закралися. Хоча Сюткін спритно їх спростував.

«Мені абсолютно байдужі висунуті версії про сурогатну маму та інше. Так думайте що хочете! Як жартують ізраїльські гумористи: «Коли мене немає поруч, ви можете мене навіть бити», – поділився щасливий новоспечений батько Валерій Сюткін.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.