Неприродна худоба і згаслий погляд: Заворотнюк показала реальне нове фото

Поки Анастасія Заворотнюк, скоріш за все, лежить на лікарняному ліжку в комі, її старша дочка Анна утримується від будь-яких коментарів про злободенну тему.

Однак Анна не забуває просто жити і насолоджуватися тим, що відбувається. У неї в Інстаграм немає жодної згадки про те, що її сім’я зараз переживає непрості періоди. Проблеми в житті видає тільки зовнішній вигляд Анни, який вона не завжди може виправити косметикою.

Худоба, мішки під очима і втома: Анна Заворотнюк переживає непростий період

Вона вирішила познайомитися ближче зі своїми фоловерів, і звернулася до них із запитаннями. У відповідь фанати написали, що на цьому фото Анна виглядає дуже втомленою, але чертовски схожою на свою зоряну маму.

Заворотнюк опублікувала фото, на якому позує в чорній сукні, сидячи на ліжку. Волосся дівчини розпущені, а обличчя прикрашає яскравий макіяж.

Анна Заворотнюк зараз єдина людина, хто хоч іноді дає шанувальникам няні Віки якусь інформацію про її самопочутті. Але перед тим, як “Віка Прутковська ” потрапила в лікарню, продюсер актриси і телеведучої взяв зі всіх під підпис слово не поширювати інформацію про його підопічної. Ось уже більше року найближче оточення зірки сумлінно це виконує.

Популярне

Схожі статті

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.