Померлий Жванецький залишив величезну спадщину своєї сім’ї: майже півмільярда

У померлого гумориста Жванецького знайшли кілька будинків і велику простору квартиру в центрі Москви.

А також чимало грошей на рахунках в банках. Кому все це дістанеться? Стали відомі подробиці заповіту і його розподілу.

Відомий гуморист сатирик Михайло Жванецький помер 6 листопада 2020 року. Про це стало відомо практично відразу після трагічної смерті. Про нього сумують шанувальники творчості геніального Михайла з різних країн.

У Жванецького після смерті залишилося шестеро дітей

А за життя у нього було 4 чоловік і жінка в різний час. Саме між дітьми від цих жінок він розділив свій стан. Про це свідчить заповіт.

Михайло Жванецький
Михайло Жванецький

Також відомо про трьох позашлюбних дітей Жванецького – дочки Ользі, синів Андрія Ривкіна і Григорія. Однак не сказано, чи залишив їх померлий відомий батько їм якісь матеріальні блага. Так чи інакше, за життя Жванецький багато працював, тому отримував непогані гонорари, тому купив собі нерухомість і відклав гроші на майбутнє своїх дітей.

Тільки нерухомості (квартири і будинки) у Жванецького були на півмільярда. Це квартири в Москві і будинку (дачі) в Підмосков’ї.

Тепер протягом півроку це майно буде розділено між шістьма дітьми.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.