Зняла з себе все: колишня подружка Сергія Притули Катя Варнава постала в чому мати народила

Екс-ведуча проекту "Хто зверху " і колега Сергія Притули Катерина Варнава здивувала шанувальників епатажним виглядом.

Вона в останні кілька років живе і працює в Росії. Її основна спеціальність – це діяльність телеведучої і гумор. Також вона веде Інстаграм-блог, де щосили намагається утримати публіку. Ось і додала фото в чому мати народила. Ще й з підвищеним рівнем рослинності. Фоловерів її дуже добре висміяли. Пишуть, нехай тепер думає що викладає.

Подивитися фото без фільтрів і наклейок можна в Інстаграм Каті Варнави

Варто відзначити, що фото з підтягнутим “горіхом ” Каті викликало в мережі бурхливі обговорення. Одні його хвалили, інші ж посміялися.

Фото Каті Варнави
Фото Каті Варнави

Зараз Катя Варнава не знімається в українських проектах. Головним проектом останніх дванадцяти років залишається шоу “Камеді Вумен “, резидентом і головною дійовою особою якого вона стала.

Камеді Вумен випускають з 2008 року по сьогоднішній день.

Також варто додати, що до Варнави приписували роман з її українським колегою, одруженим Сергієм Притулою. Однак сам граціозний шоумен спростував всі чутки. А ось Катя вважала за краще мовчати з цього приводу, і навіть іноді жартувала над тим, що хотіла б собі такого харизматичного чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.