«Втратили роботу і гроші» – дружина Віктора Павлика розповіла, як на них вплинув карантин вихідного дня

Карантин вихідного дня особливо болісно торкнулася підприємців, працівників розважальної сфери і зірок шоу-бізнесу. Не виключенням став і Віктор Павлик, про це розповіла молода дружина артиста.

Молода дружина Віктора Павлика, Катерина Репяхова, в інстаграмме поділилася своїми думками з приводу карантину вихідного дня, який почав діяти з сьогоднішнього дня.

Як ми знаємо, в зв’язку з нововведенням, ніякі закладу і торгові центри, крім продуктових і аптек не працюватимуть у вихідні дні. У зв’язку з цими нововведеннями, Віктор Павлик та його дружина, за сумісництвом концертний менеджер чоловіка, залишилися без роботи. Про це Катерина розповіла в сторіз, поскаржившись що вони втратили засобів, на які «могли б купувати їсти і закривати свої питання».

Видно, що дівчина трохи рассклеілась через такого повороту подій: «Я вчора дивилася право на владу, ніби все нормальні, адекватні і все все розуміють. Але, чомусь уряд так заганяє людей, підприємців … »
Дівчина поделіліась, що гроші їм потрібні щоб оплатити оренду і кредити на наступний місяць. У ситуації, що склалася у Катерини з’явився невеликий питання до влади: «А уряд не хоче сказати, де взяти гроші?»

Видно, що дівчина дуже засмучена
Видно, що дівчина дуже засмучена

Нагадаємо, що 4 листопада Віктор Павлік та його дружини Катерини Репяховой було маленьке свято – 5 років разом. «Я як і раніше люблю тебе з таким трепетом. Коли ти на гастролях я погано сплю, а коли їдеш у справах рахує кожну хвилину. І це правда »- трепетно підписала пост дівчина.

https://www.instagram.com/p/CHLYKh3HhI7/

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.