Тепер у нас будуть два Джигурди: старший брат Микити Сергій теж буде виступати – аби сцена двох таких витримала

Довгий час обставини сімейного життя епатажного Микити Джигурди були невідомі - якщо у журналістів була ще хоч якась інформація про дружину і дітей співака з його соціальних мереж, то про батьківській родині Микита ніколи не розповідав. І ось раптово шоумен з'явився на публіці зі своїм старшим братом Сергієм - не просто рідною людиною, а й майже «близнюком».

Чоловіки настільки схожі і зовні, і за манерами себе вести, що шанувальники ні на мить не засумнівалися в родинних стосунках братів, зацікавившись долею загадкового Сергія.

Сергій Джигурда
Сергій Джигурда

Раніше Сергій Джигурда добровільно залишався в тіні, хоча відносини з Микитою у них завжди була доброзичливими – брати підтримували спілкування, але широка популярність Сергію була ні до чого. Свою частку публічності він отримував з акторської сфери, адже Сергій – професійний артист. Але в останні десять років він більше займається кіновиробництвом, виступивши режисером і продюсером в декількох стрічках. Нові ролі він бере тільки зрідка і то для душі.

Сергій Джигурда на сцені
Сергій Джигурда на сцені

Чому брати не з’являлися на публіці разом раніше? Адже до цієї новини і зовсім офіційно вважалося, що у Микити Джигурди немає рідних братів або сестер. Поки не виявилося, що старший на п’ять років Сергій і молодший, Руслан, все-таки є. Але про долю Руслана Джигурди все ще нічого невідомо, у медіа немає ніяких зачіпок щодо його життя. А ось Сергій зважився оголосити про себе.

Сергій Джигурда теж співає
Сергій Джигурда теж співає

Справа в тому, що провокаційному шоумену тільки зараз вдалося «перетягнути» брата з України в Москву, адже конфлікт між двома країнами сильно ускладнював комунікацію – і варто було Сергію переїхати, як останні перешкоди для спільної роботи пропали. Брати вирішили співпрацювати і почати кілька нових проектів в сфері шоу-бізнесу, але деталі поки тримають в таємниці.

Микита і Сергій Джигурда
Микита і Сергій Джигурда

Сам Сергій одружений, правда дітьми пара не обзавелась – чоловікові вже 64 роки, так що спадкоємців навряд чи варто чекати. Проте, у його дружини, Людмили Татарова, є двоє дітей від першого шлюбу – 20-річні близнюки Володимир та Юрій.

Сім'я Сергія Джигурди кілька років тому
Сім’я Сергія Джигурди кілька років тому

Їхній батько – актор Денис Матросов.

Дення матросів - колишній чоловік Людмили Татарова-Джигурди, батько хлопчиків
Денис Матросов – колишній чоловік Людмили Татарова-Джигурди, батько хлопчиків

Саме їх вихованням займався Сергій Джигурда, ставши для хлопчиків набагато ближче, ніж рідний батько. Вся сім’я переїхала в Росію і збирається залишитися в Москві на постійне проживання.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.