Танці з зірками: спокусливе фото від Катерини Кухар і інтригуючий анонс від організаторів шоу

Напередодні нового випуску шоу "Танці з зірками ", судді та організатори нагадують про проект. Хтось - красивим фото, хтось деталями нових виступів учасників. Всі подробиці читайте далі

Прима-балерина Катерина Кухар вирішила порадувати шанувальників в Instagram новими фото в обтягуючому костюмі з шикарним декольте.

У підписі до фотографій вона ділиться думками з приводу фізичного стану учасників танців з зірками після 3-х місяців виснажливих тренувань. А також нагадує, що всього 3 ефіри відокремлюють нас від моменту, коли стане відома пара переможців.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHihnEjHJkk%2F&is_from_rle

Не забувають нагадувати про майбутній ефір і організатори проекту. Так, днями на офіційній сторінці “Танці з зірками” в Instagram опублікували пост, де розкрили секрети 12-го ефіру. У випуску, який вийде цієї неділі о 21:00 пари станцюють відразу 3 танці.

Перший танець – зі своїм партнером, другий – з одним із членів журі і, нарешті, третій – танець “за життя”, який випаде парі методом жеребкування.

У новому випуску ви зможете помилуватися чутливої румбою, запальною самбою, незвичайним балетом і розкішним віденським вальсом у виконанні улюблених зірок і суддів.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHh4m0VHK-t%2F%3Figshid%3D1mkzyrg93tqhu&is_from_rle

Крім того, в зв’язку з введенням карантину вихідного дня прямі ефіри шоу будуть проходити без глядачів – про це також повідомили на офіційній сторінці.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHimrJmHxsH%2F&is_from_rle

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.