Розпатланий Олег Винник похвалився своїми чоловічими досягненнями: “Дві секунди “

Підкорювач жіночих сердець опублікував нове фото в чорно-білих тонах на своїй сторінці в Instagram. Що Олег Винник написав під фото - читайте далі.

Підкорювач сердець “вовчиць”, поки скасував всі свої концерти, вирішив зайнятися Інстаграм-блогом, куди виклав нове фото. На фото можна побачити, що кепка і маска на грудях з магазину брендованої продукції Олег Винник-шоп.

Під фото співак розмірковує: “Останнім часом часто чую фразу “Світ вже не буде колишнім”. Колишнім, це яким? .. Ми ніколи не будемо такими, якими були дві секунди тому. Головне прагнути змінюватися на краще, тоді і світ навколо нас зміниться”.

Олег Винник – відомий український співак, композитор і автор пісень. Завдяки своїй харизмі та пісням заробив не тільки популярність мільйонів жінок, але і мільйонні гонорари та статус найбільш високооплачуваного артиста в Україні за 2019 рік, в журналі Forbes вийшла стаття про те, як він заробив свій капітал.

Крім концертів, Олег Винник бере участь в різних шоу. До прімерув парі з Оленою Шоптенко він брав участь в проекті “Танці з зірками”, але залишив шоу через те, що захворів коронавірусом.

Нагадаємо, що співакові приписують роман з бек-вокалісткою Таюне. Дівчина часто публікує з ним фотографії в соцмережах. Однак офіційного підтвердження цьому пара так і не давала.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.