Олег Іваниця вперше розповів жахливі деталі ДТП, в якому загинула Марина Поплавська Ексклюзив

Виявляється, та страшна ДТП могла закінчитися ще трагічніше. Що розповів Олег Іваниця - читайте далі.

З моменту страшної аварії, в яку потрапили учасники “Дизель Шоу ” пройшло вже два роки. Тоді в результаті ДТП загинула одна з учасниць колективу – Марина Поплавська. Не змирившись з горем втрати, Олег Іваниця покинув команду “Дизель Шоу”. І тільки нещодавно під час інтерв’ю для телперограмми “Зірковий шлях”, яка виходить на телеканалі Україна, актор розповів подробиці тієї страшної аварії, про які раніше не говорив.

За словами Іваниці, коли вони їхали в автобусі (швидкість становила приблизно 90 км, час), поруч по крайній смузі їхала фура зі швидкістю не більше 50 км/ год. В один момент автобус почав з’їжджати в праву сторону і вдарився об фуру, це врятувало команду від більш плачевних подій. “Якщо б її не було, то там далі або відбійник, або стовпи” – сказав Олег Іваниця.

Актор розповідає, що коли вони вже були в лікарні, він довго не міг повірити, що Марина загинула: “Я реально в той момент не вірив. Я думав – Марина зійшла в Житомирі”.

Тоді, актор не зміг змиритися з втратою і пішов з “Дизель Шоу” і вважає, що це було правильне рішення, оскільки вважає, що якби він залишився – було б набагато складніше.

Фактично, Олег Іваниця почав нове життя з новими проектами.

Олег Іваниця
Олег Іваниця

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.