Галина Сергіївна з «Татусевих дочок» більше не та: Ліза Арзамасова в екстремальному міні похвалилася стрункими ніжками

Зірка «Татусевих дочок» Ліза Арзамасова опублікувала в своєму Інстаграмі нове фото, де постала в дуже ніжному і жіночному образі.

Ліза Арзамасова стала популярною після виходу на екрани комедійного серіалу «Татусеві дочки». Актриса зіграла роль «непоказної зубрилки», яка може похвалитися розумом, але не красою. З моменту виходу серіалу пройшло 12 років, і зараз актриса сильно відрізняється від тієї дівчинки, яку ми пам’ятаємо.

"Галина Сергіївна" більше не та
“Галина Сергіївна” більше не та

Нещодавно Ліза Арзамасова опублікувала в своєму Інстаграмі нове фото, на якому вона позує в студії популярного російського телеканалу. На дівчині коротка бежева сукня з об’ємними рукавами і босоніжки в тон. Ліза, сидячи на кубі, продемонструвала свої стрункі ніжки.

Коментатори не змусили себе чекати. «Ліза, Ви дуже красива!», «Єлизавета, Ви стали ще більш жіночні і красиві», «Красуня! Поєднання елегантності та епатажу »,« Ліза! Ви принадність », – відреагували на знімок шанувальники актриси.

Популярне

Схожі статті

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!