Три місця на чотирьох: “Танці з зірками ” підходять до завершення – Віа Гра Мейхер на межі вильоту

Сьогодні на телеканалі 1 + 1 транслюють чвертьфінал танцювального шоу "Танці з зірками".

За задумом виступати пари будуть три рази – технічний номер, танець зі своїм тренером і номер для виходу в півфінал. Про це спочатку шоу оголосив ведучий Юрій Горбунов. Свої танці пари вибирали методом жеребкування.

Зараз залишилося чотири пари, і в фінал потраплять тільки три. Головна претендентка на виліт – Надя Мейхер. Чи це правда?

Надія Мейхер в Танцях із зірками
Надія Мейхер в Танцях із зірками

Солістка і засновниця музичного гурту The Hardkiss Юлія Саніна та її партнер Дмитро Жук вийдуть на паркет з лисим суддею Владом Ямою. Чапкіс вирішив приєднатися до своєї фаворитки і кумиру – екс віагрянки Наді Мейхер і її хореографу Кирилу Васюк.

Катерина Кухар танцюватиме разом з футболістом Сергієм Мельником і його східній партнеркою Аделіною Делі.

Головне протистояння ефіру - Надя або Санта
Головне протистояння ефіру – Надя або Санта

Суддя-джокер 12-го ефіру актор і учасник другого ефіру “Танці з зірками ” Павло Вишняков вийде на паркет разом з пантерою-співачкою Сантою Дімопулос.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.