Щаслива Тарабарова вперше показала зворушливе фото з новонародженою донькою: «Слова тут зайві»

Відома українська співачка Світлана Тарабарова вперше показала шанувальникам фото з новонародженою дочкою. Малятко Маша з'явилася на світ всього 2 місяці тому.

Героїня нашої сьогоднішньої статті здобула популярність завдяки участі у вітчизняній «Фабриці зірок», де вона співала під псевдонімом Аліса і стала однією з найяскравіших учасниць проекту. Посівши друге місце, Тарабарова увійшла до складу групи «REAL О» разом з Ліною Міцукі, Регіною Тодоренко і Оленою Виноградовою.

Продюсуванням колективу займалася легенда вітчизняного шоу-бізнесу Наталія Могилевська, вона ж і запропонувала виконавицям співпрацю з власною музичною компанією.

REAL О
REAL О

Через 4 роки виступів в «REAL О» Світлана почала сольну кар’єру і відмовилася від сценічного імені на користь справжнього. Більш того, тепер вона сама пише текст і музику до своїх пісень.

У 2016 році співачка вийшла заміж за свого концертного директора Олексія Бондаря, який старший за неї на 14 років. Незважаючи на чималу різницю у віці, пара щаслива разом і найкраще підтвердження цьому — двоє прекрасних дітей.

Семья Светланы Тарабаровой и Алексея Бондаря
Сім’я Світлани Тарабарової та Олексія Бондаря

Два роки тому в їхній родині народився первісток — син Іван, причому цілих 6 місяців Тарабарова приховувала вагітність від публіки. Зовсім недавно у Вані з’явилася сестричка Маша і як активний користувач соціальних мереж, Світлана радує шанувальників зворушливими сімейними фото.

Светлана с сыном Ваней
Світлана з сином Іваном

Так, на цей раз зірка пообіцяла поділитися з підписниками в Instagram відчуттями, які вона відчуває, тримаючи доньку на руках, прикріпивши неймовірно милий знімок з малятком. Щаслива виконавиця схилилася над донечкою, ніжно притримуючи її головку і посміхаючись.

Звичайно, під публікацією зібралося безліч захоплених коментарів і ось декілька з них:

  • «Це найкраще почуття, коли тримаєш своє дитя на руках»;
  • «Скільки безмежної ніжності»;
  • «Слова тут зайві…».

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.