56-річна Азіза потрапила в лікарню після жорстокого нападу вуличної собаки: «Лай, виття, мої крики…»

Російська співачка Азіза потрапила в лікарню після того, як на неї напала вулична собака. 56-річній зірці серйозно дісталося.

Для забобонних людей п’ятниця 13-е завжди асоціюється з чимось поганим і жахливим, а героїня нашої сьогоднішньої статті на собі відчула всю містику цього дня. У себе в Instagram вона розповіла про випадок, через який їй довелося звертатися за медичною допомогою.

Спочатку варто відзначити, що Азіза живе в приватному будинку з великою ділянкою і навіть власним господарством. Саме там все і сталося.

Отже, кілька разів до того під ворота співачки приходив пес із сусіднього села. Його господар пропадає за випивкою, господиня хвора, тому хвостатий постійно тиняється голодний в пошуках їжі і пригод, не втрачаючи при цьому оптимізму.

Азиза со своими любимцами — Керри и Рики
Азіза зі своїми улюбленцями — Керрі та Рікі

Будучи доброю людиною, героїня статті стала підгодовувати бродяжку, якого назвала Бобкою, хоча вечорами він все одно йшов.

Ближче до ночі минулої п’ятниці Азіза вийшла у двір, щоб вимкнути світло, як раптом почула плач того самого пса. Вона вирішила впустити його, все одно місця на всіх вихованців вистачить, а її вівчарка Рікі стояла поруч зі знаменитою господинею.

Азиза
Азіза

Як тільки Бобка попив води, ні з того ні з сього загарчав і кинувся на Рікі. Артистка тут же почала їх рознімати:

«Не пам’ятаю, що було і як, скільки часу це тривало, але на гавкіт, виття і мої крики вибігла людина і облила собак крижаною водою з відра. Рікі відскочив, Бобка вискочив за ворота, а я сиділа в калюжі крові і думала, чия вона? Виявилося, моя», — пише Азіза.

Азиза
Азіза

Зірці довелося терміново їхати в травмпункт, де їй надали необхідну допомогу, а також зробили обов’язковий укол від сказу. Вже після повернення додому вона побачила, що весь цей час Бобка чекав на неї біля воріт:

«Я присіла, а він поклав морду мені на коліна. Потім тихо завив і став облизувати мою перебинтовану ногу, наче просив вибачення».

На Азізу чекає ще кілька уколів, так що з нею буде все в порядку. Що стосується пса, то на нього вона не тримає зла, адже зовсім не дивно, що хвостатий став дворовим бійцем, будучи нікому не потрібним.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.