Три покоління Полякових: мама Олі Полякової, сама співачка і її дочка (ФОТО)

Молодша дочка Олі Полякової Аліса показала, як виглядає її бабуся. Шанувальники визнали, все три покоління дуже схожі між собою - красуні.

Відзначимо, Світлана Іванівна Полякова – мама Олі Полякової. Але вона не закрита особистість, так як вже знімалася в кліпі своєї дочки разом з онуками. Вона підтримує обома руками популярність і ту нішу, яку вибрала її дочка.

Оля Полякова дуже схожа на свою маму, а дочки Олі Полякової – дуже схожі на свою маму

Світлані Іванівні зараз 61 рік, але виглядає вона дуже молодо і свіжо. В одному зі своїх прямих ефірів Оля Полякова пожартувала, що її маму часто плутають з подружкою.

Бабуся дуже любить проводити час зі своїми онуками. Особливо з Алісою, адже Марія вже доросла, і сама розпоряджається своїм часом. А ось маленької внучки ще потрібна турбота і увага.

Аліса показала, як вони з бабусею позували будинку, щоб зробити Селфі. Дівчинка виклала фото в своєму Інстаграм-акаунті, і вони зібрали десятки коментарів шанувальників.

Мама Олі Полякової та її молодша дочка Аліса
Мама Олі Полякової та її молодша дочка Аліса

Поки мама працює, їздить на гастролі і виступи, вдома її замінює бабуся. Полякова говорила, що багато в чому зобов’язана своїй мамі через допомоги у вихованні дітей.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.