Як українські знаменитості провели карантин вихідного дня: Никитюк, Осадча, Потап та інші (фото)

Перший «карантин вихідного дня» позаду - вся країна залишилася в суботу і неділю вдома, адже ніякі можливості для дозвілля не залишилися доступними. Крім домашніх справ, цікавим заняттям стало вивчення соціальних мереж - за вихідні з'явилося багато нових постів від наших зірок.

Знаменитості ділилися своїми варіантами проведення часу і навіть радували шанувальників увагою в коментарях. Чим же вони були зайняті?

Потап вирішив провести вихідні на свіжому повітрі – вони з сином зайнялися фізичним розвитком, погравши в футбол і побігавши навколо будинку. На знімках видно, як виріс Андрій з моменту останньої появи на публіці.

Потап з сином
Потап з сином

Телеведуча Лідія Таран залишилася вірною своєму захопленню – сапбордінгу. Вона поїхала на річку і гребла на дошці по зимовій воді.

Лідія Таран на воді
Лідія Таран на воді

Після закінчення шоу «Холостяк» багато хто цікавиться, як там справи у молодої пари – у Микити Добриніна і його дівчини все добре. Він з Дашею Квіткова купив собі новий будинок, так що активно йдуть приготування до переїзду.

Микита Добринін і Даша Квіткова біля входу в свій новий будинок
Микита Добринін і Даша Квіткова біля входу в свій новий будинок

Актор Тарас Цимбалюк покликав свою наречену за кордон – пара поїхала в Стамбул і провела час разом там. Тіні Антоненко місто дуже сподобався, Тарас тільки встигав ділитися новими пам’ятними фото.

Тарас Цимбалюк в Стамбулі
Тарас Цимбалюк в Стамбулі

Лілія Ребрик вирішила залишатися активною навіть в стінах квартири – і показала кілька танцювальних рухів на камеру. Життєрадісна посмішка зарядила це відео теплом!

Лілія Ребрик з сім'єю - домашній ресторан
Лілія Ребрик з сім’єю – домашній ресторан

Діва Монро радувала шанувальників своєї творчості прямими ефірами – за вихідні вона встигла провести відразу кілька «лайв-СТРІММ». За її словами, разом завжди легше, а в такі складні часи особливо важливо відчувати підтримку один одного.

Монро
Монро

Леся Никитюк присвятила ці дні красі. У неї в профілі можна знайти знімки з косметичної маскою і улюбленою собачкою – ось в чиїй компанії краще себе почуває телеведуча.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Ще одна українська ведуча, Катя Осадча, залишилася на вихідні з молодшим сином – час пройшов продуктивно, адже його провели за читанням розвиваючих книг і цікавими іграми.

Син Каті Осадчої і Юрія Горбунова
Син Каті Осадчої і Юрія Горбунова

Світлана Тарабарова тільки недавно стала мамою – так що її дні і так повні турбот незалежно від карантину. Обмежень в декреті можна навіть не помітити, так що дні пройшли як завжди в оточенні улюбленої сім’ї.

Світлана Тарабарова з донькою
Світлана Тарабарова з донькою

Музикант Сергій Бабкін представив публіці нову пісню – вони склали її разом з дочкою Веселін і чудово провели час в процесі. У кар’єрі співака це буде першою англомовною лірикою.

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

Дружина Дмитра Комарова, модель і просто красуня Олександра Кучеренко виставила фотографії з невеликої прогулянки, а ще поділилася особливостями догляду за шкірою в умовах холодної погоди. Дівчина рекомендує робити більше поживних масок і користуватися натуральними продуктами.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Не обійшлося без співу і Олександр Пономарьов – тільки його партнеркою стала … собачка. Разом дует видав майже Супермодний трек.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.