Син Софії Ротару прокоментував весілля своєї 19-річної дочки з дорослим мільйонером

Нещодавно в Мережі з'явилася інформація, що 19-річна внучка Софії Ротару Софія Євдокименко виходить заміж за 31-річного мільйонера, з яким проживає в Нью-Йорку. Батько дівчини дав офіційний коментар з цього приводу і розповів, чи правда в їхній родині намічається весілля.

Кілька тижнів тому внучка Ротару Софія Євдокименко вперше в своєму Інстаграме показала обличчя свого бойфренда. Ім’я коханого дівчина не розкрила, але журналісти провели розслідування і з’ясували, що обранець Софії – 31-річний мільйонер американського списку Forbes, який родом з України Денис Жданов.

Внучка Ротару показала свого коханого
Внучка Ротару показала свого коханого

Нещодавно в Мережі з’явилася інформація, що внучка Ротару виходить заміж. На її безіменному пальці нібито помітили кільце з діамантом, дуже схоже на обручку.

Однак ці чутки спростував батько дівчини, син Софії Ротару Руслан Євдокименко. Чоловік повідомляє, що вперше почув весіллі рідної дочки з преси, повідомляє «Сегодня». Таким чином Євдокименко дав зрозуміти, що чутки про весілля Соні поки залишаються чутками.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.