“Колишня дружина Зеленського одяглася в траур: скорбота за втраченим чоловіком

Олена Кравець - це відома українська телеведуча, гумористка, актриса і навіть трохи співачка.

Вона є засновником і резидентом популярного проекту “Жіночий квартал “, який був заснований на базі “Вечірнього кварталу ” студією “Квартал-95 “. Коли Володимир Зеленський був ще не президентом, а звичайним актором і гумористом, Олена Кравець нерідко виконувала роль його сценічної дружини.

Серед шанувальників навіть ходили чутки і плітки про те, що Володимир Зеленський на стороні від своєї реальної законної дружини ходить до Олени Кравець

Шанувальників навіть не бентежило те, що у Олени Кравець є чоловік і діти. Навіть мама Зеленського в одному з інтерв’ю припустила, що у її сина Володимира може бути роман зі своєю колегою по цеху Оленою Кравець.

Володимир Зеленський і Олена Кравець
Володимир Зеленський і Олена Кравець

Після того, як Володимир Олександрович Зеленський став українським президентом, чутки про роман з Кравець вщухли. Тепер Олену Кравець називають його колишньою дружиною. Днями Олена Кравець виклала нове фото де вбралася у все чорне

Шанувальники запідозрили, що у неї може бути якийсь траур. Можливо, це якось пов’язано з тим, що її екс коханий Володимир Зеленський зараз тяжко хворий коронавірусів і проходить лікування в українській клініки “Феофанія “.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.