Її “млинець ” видно: Тіна Кароль, забувши про білизну, підняла ногу в очікуванні Дана Балана

Українська поп-діва Тіна Кароль порадувала фанатів сміливими знімками. Співачка без сорому продемонструвала свої стрункі ноги.

Зараз на телеканалі «1 + 1» йде новий сезон головного танцювального шоу країни «Танці з зірками», який вже добігає кінця, а Тіна є його незмінною ведучою. Щонеділі публіка спостерігає не тільки за танцювальними номерами учасників, але і захоплюються розкішними вбраннями Кароль.

В останньому ефірі Тіна вийшла на сцену в дуже сміливому платті, з величезним вирізом на нозі і зачаровуючим декольте. Пізніше артистка опублікувала в своєму Інстаграмі кілька фотографій, зроблених за лаштунками. На знімках Тіна показувала дуже сміливі пози, демонструючи стрункі ніжки і пишний бюст.

Тіна Кароль показала свої витончені вигини
Тіна Кароль показала свої витончені вигини
Тіна Кароль показала свої витончені вигини
Тіна Кароль показала свої витончені вигини

Шанувальники артистки були приголомшені її образом. «Ох і жарко! Жінка невимовно гарна – коли любить … І по-диявольському красива – коли кохана »,« Один з кращих образів »,« Господи, шикарна »,« Богиня », – прокоментували фоловери.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.