Екс-віагрянка Анна Седокова попросила у одруженого Валерія Меладзе вибачення за те, що забула про їх поцілунок в губи

Екс-солістка групи «ВІА Гра», а тепер сольна співачка Анна Седокова попросила вибачення у Валерія Меладзе за фривольну поведінку в минулому.

Героїня нашої сьогоднішньої статті прославилася саме завдяки культовому жіночому тріо. Виявляється, як тільки вона опинилася в його складі, Меладзе запропонував їй знятися у нього в кліпі, оскільки це було б хорошим рекламним ходом.

Надежда Мейхер, Валерий Меладзе, Анна Седокова и Алена Винницкая
Надія Мейхер, Валерій Меладзе, Анна Седокова і Альона Вінницька

В одному зі своїх давніх інтерв’ю співак зізнався, що це було правильно тільки з продюсерської точки зору, але насправді він не хотів зніматися з Седоковою. Справа в тому, що категорично проти цього виступала його дружина Ірина, хоча і це ще не все:

«Було кілька досить відвертих, фривольних кадрів, коли ми з нею поцілувалися. Губи у всякому разі стикалися», — розповів Валерій і помітив, що жодній жінці не сподобається бачити чоловіка в подібному амплуа.

За словами виконавця, кліп в результаті так і не вийшов, однак грошей на зйомку було витрачено чимало.

Валерий Меладзе
Валерій Меладзе

Нарешті через не один рік Анна дала свій коментар з цього приводу. Днями Василь Конов взяв у неї велике інтерв’ю для власного YouTube-каналу, де вона розкрила всю правду:

«Там не було прям поцілунку, там такий був, несправжній. Напевно, я втратила свідомість від щастя і тому забула. У кожного своя правда», — зазначила Седокова.

Анна Седокова на интервью у Василия Конова
Анна Седокова на інтерв’ю у Василя Конова

Також зірка іронічно принесла вибачення Меладзе за таку фривольність, що у неї навіть вилетів з голови той поцілунок губи в губи.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.