Поки Каменських не бачить: задоволений Потап потонув в обіймах відомої блондинки

Відомий репер і продюсер Потап був помічений в обіймах красивої жінки і це була не його дружина Настя Каменських.

Українських виконавець Олексій Потапенко в травні минулого року одружився зі співачкою Настею Каменських. Ця подія стала справжньою сенсацією для публіки, адже пара до останнього заперечувала романтичні відносини і тільки в день весілля розкрила всі карти. Тепер Потап і Настя не соромляться висловлювати свої почуття на публіку і регулярно публікують спільні романтичні фотографії в соціальних мережах.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCF18dACB6ta%2F&is_from_rle

Однак цього разу Потап опублікував в своєму Інстаграмі фото не зі своєю дружиною, а з іншою відомою артисткою. На знімку репер обійняв відому оперну співачку Марія Максакову.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHxmJ0dBqn2%2F&is_from_rle

Варто відзначити, що фото вийшло дуже милим і підписники Потапа відразу ж почали цікавитися, чи не буде його дружина Настя Каменських ревнувати його до симпатичної блондинки на фото. «А Настя ревнувати не буде?», «Дуже миле фото», «Красиві», – прокоментували фоловери.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина “ляснула” Юрія Ткача по лисині: чим заслужив таке відношення до себе гуморист

Ксенія Мішина з Юрієм Ткачем майже рік разом працюють у телепрограмі "Прокидайся". Та ведуча й досі не звикла до іміджу свого колеги – не може спокійно споглядати його лисину.

46-річна Ані Лорак вдруге виходить заміж за красеня-іспанця: втерла носа Мурату Налчаджиоглу (Відео)

Ані Лорак у день свого 46-річчя отримала пропозицію руки і серця від свого коханого Ісаака Віджраку. Співачка погодилася стати дружиною іспанця.

“Я розбила серце”: Настя Каменських
 спантеличила зізнанням про особисте життя і повернення до колишнього

Українська виконавиця Настя Каменських заінтригувала шанувальників зізнанням про особисте життя. Артистка натякає, що розбила комусь серце. Але хто ще присутній в цій любовній драмі?