Юрій Горбунов за принципом Лесі Никитюк та Олі Полякової розсунув ноги на стільці

Відомий телеведучий Юрій Горбунов вже у всю готується до півфіналу і фіналу шоу "Танці з зірками ".

Він анонсував щось цікаве, і показав, як він дає інтерв’ю для проекту. На фото, опублікованих в його Інстаграм, він сів у крісло і розставив ноги.

Фанати в коментарях пожартували, що він зробив це за принципом Олі Полякової та Лесі Никитюк – найближчих колег по майданчику

“Підготовка до півфіналу Танців в розпалі! Буде крутий ефір! “, – написав у описі Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що вже цієї неділі, 22 листопада на паркет вийдуть три пари – Надя Мейхер, Санта Дімопулос і Юлія Саніна. Учасники та їх пари виконують відразу три виходи на паркет, і за підсумком у фінал вийдуть дві пари. Боротьба за кубок “Танців з зірками ” настільки напружена, що шанувальники і припустити не можуть хто стане переможцем четвертого сезону.

Головне, не забудьте відправляти повідомлення за своїх кумирів, щоб допомогти їм набрати більше балів, ніж їх конкуренти. Лінії для голосування будуть відкриті з 21:00 в неділю, і практично до кінця прямого ефіру. Проголосувати з одного номера телефону можна максимум 50 разів, і також є супер голос, який дорівнює 7 звичайним голосам.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.