Близький друг Бориса Корчевніковим розповів про його хвороби: “Дав обіцянку … “

Про те, що відомий актор і телеведучий Борис Корчевников серйозно хворий, стало відомо ще в тому році.

У нього виявили онкологію, проте шанс на повне одужання є. Ускладнюють ситуацію ускладнення, які часто діагностують у Бориса. Однією з основних проблем стала втрата слуху.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Сам 38-річний журналіст не любить коментувати стан свого здоров’я, тому доводиться шукати інформацію у його близьких людей

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Нещодавно під час спілкування з Ігорем Крутим, Корчевников зізнався, що майже не чує. А розмовляючи з Андрієм Соколовим, розповів, що в дитинстві переніс менінгіт. Можливо, загострена втрата слуху пов’язана саме з тим, що у нього є ряд хронічних проблем зі здоров’ям, і тепер, коли організм слабкий, вони знову дають про себе знати.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Близький друг Бориса Корчевніковим анонімно поділився, що пухлина у артиста виявили ще три роки тому. Благо, вона виявилася доброякісною, однак реабілітаційний шлях досить довгий і складний, тому вимагає сил, терпіння і грошей.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Молода людина додав, що Борис Корчевников знаходиться під постійним наглядом лікарів і строго дотримується всіх їх рекомендації. В тому числі, заборона на перельоти, відмова від алкоголю, строгий раціон, здоровий сон і помірний спорт.

Борис Корчевников втрачає ще й зір
Борис Корчевников втрачає ще й зір

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.