Як іменинник Дзідзьо докотився до такого життя: дружина в день народження чоловіка здала деякі його секрети

Співачка SLAVIA - дружина популярного співака, шоумена і актора Михайла Хоми, який нам більше знаком під сценічним ім'ям DZIDZIO, зворушливо привітала його з днем народження. Сьогодні чоловікові виповнилося 37 років. З чим він зустрічає цю дату?

Ярослава і Михайло одружилися в 2013 році у Львові. І сьогодні, в день народження чоловіка, вона нагадала той щасливий день підбіркою романтичних весільних фото.

Ярослава і Михайло в день весілля
Ярослава і Михайло в день весілля

Жінка згадала, як запізнилася на власне весілля, так як захопилася збиранням різних природних дарів, з яких зробила весільні прикраси та декор для банкетного столу.

Оригінальні весільні прикраси
Оригінальні весільні прикраси

А ще, у неї була давня мрія зробити фото на паспорт у весільній сукні і з розкішною зачіскою. Так що гостям її довелося чекати і під фотоательє.

Підготовка до фото на паспорт
Підготовка до фото на паспорт

Ярослава повважала, що чоловікові в його іменини буде приємно згадати ці кумедні моменти.

А сам іменинник в своєму Інстаграмі хвалиться подарунками. Він уже з ранку в передачі «Ранок з Україною» отримав смішну шапочку у вигляді ведмедика і шарфик до неї, сказав, носитиме обов’язково. А ще – власний портрет маслом в рамці з солодощів і фруктів.

Дзідзьо іменинник
Дзідзьо іменинник

До свого 37-го дня народження молода людина може похвалитися великими досягненнями – він відомий музикант, ведучий, актор, продюсер, кінорежисер. У цьому році йому присвоєно звання Заслужений артист України.

Ми приєднуємося до привітань і бажаємо Дзідзьо подальших творчих успіхів і, звичайно, щастя в особистому житті.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.