Анастасія Заворотнюк знялася у Андрія Малахова в програмі “Прямий ефір “

Чутки про те, що Анастасія Заворотнюк пішла на поправку і скоро дасть велике інтерв'ю, з'явилися ще місяць тому, але ніяких підтверджень їм до цього часу не було.

Днями один з працівників павільйону імені Горького, де знімається програма “Прямий ефір ” з Андрієм Малаховим розповів, що до них приїжджала якась зірка, яку нікому не показували. При цьому, працівників павільйону попросили вимкнути смартфони, сидіти в гримерках і не виходити без дозволу, а ще охоронців на території знімального майданчика було в три рази більше, ніж зазвичай.

Про те, що до свого давнього друга Андрію Малахову на інтерв’ю приїхала Заворотнюк, журналістам повідомив один з працівників кіностудії

Андрій Малахов і Анастасія Заворотнюк
Андрій Малахов і Анастасія Заворотнюк

“Всім працівникам вказали на те, що слід сидіти у себе по кабінетах і робочих зонах, ні в якому разі не виходити нікуди не спитавшись, і взагалі варто вимкнути смартфони. Кого помітять за спробою щось рознюхати – звільнять з вовчим квитком. Взагалі , ми давно підозрювали, що до нас приїде Заворотнюк. Але її саму ніхто не бачив. Була тільки купа охорони і схвильований Малахов “, – йдеться в повідомленні працівника студії, який вирішив залишитися анонімним.

Також джерела стверджують, що Андрій Малахов неодноразово хотів записати Прямий ефір з “Моєї прекрасної нянею “, і був готовий віддати за це цілих 15 мільйонів рублів. Мабуть, раніше їй її стан не дозволяв прийти на зйомку.

Більше про трагічну долю моєї прекрасної няні Віки ви можете дізнатися в нашому спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.