(ФОТО) У мережі вперше показали, як виглядає тюремна камера Михайла Єфремова: не “VIP-кімната “

У Мережі з'явилися фотографії камери білгородського СІЗО № 3, в якій знаходиться засуджений актор Михайло Єфремов.

Відомий російський актор Михайло Єфремов, який став винуватцем смертельного ДТП в червні цього року, був засуджений до 7,5 років позбавлення волі в колонії загального режиму. Зараз засуджений перебуває в СІЗО № 3, де пробуде кілька тижнів через пандемію коронавіруса, після чого його переведуть в колонію, пише видання ” МК “.

Знаменитому акторові надали далеко не VIP-кімнату

У СІЗО № 3 Михайло перебуває в звичайній камері, без особливих привілеїв.

 "Камера
Камера Єфремова

Камера в СІЗО призначена для двох осіб, але засуджений актор знаходиться там один. Як зазначив начальник УФСІН Росії по Бєлгородській області Ігор Відаш Єфремов сам попросив бути один, щоб відпочити і виспатися.

 "Камера
Камера Єфремова

Також Відашев розповів, що Михайло під час перебування в СІЗО читає дуже багато книг і дивиться телевізор, а ось спортом актор не цікавиться.

СІЗО №3
СІЗО №3
СІЗО №3
СІЗО №3

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.