Ілона Гвоздьова розповніла до сотні кілограмів: як насправді виглядає танцівниця після народження другої дитини

Відома українська танцівниця, учасниця «Танців із зірками» Ілона Гвоздьова зовсім недавно стала мамою вдруге. Тому тепер Гвоздьова витрачає багато часу на заняття спортом, щоб повернутися в колишню форму.

Танцівниця вирішила пожартувати зі своїми фанатами і опублікувала фото своїх «пишних форм» в своєму мікроблозі в Інстаграм. На знімках Ілона виглядала на кілька десятків кілограмів більше, ніж звикли її бачити глядачі.

Ілона Гвоздьова показала, як могла б виглядати, якщо бв не займалася спортом
Ілона Гвоздьова показала, як могла б виглядати, якби не займалася спортом

Звичайно, фото, опубліковані Гвоздьової – це фотошоп. Танцівниця хотіла показати, як могла виглядати, якби не займалася спортом.

Варто відзначити, що Ілона Гвоздьова раніше зізналася, що після пологів набрала 21 кілограм. Через це, багато шанувальників відразу і не зрозуміли, що це фотошоп, подумавши, що на знімках відображена Ілона до схуднення після пологів. «Це напевно після 1 вагітності?», «Фух, мало не повірила», «Та не може бути такого, Ви на себе не схожі», «Це не правда, Ілона! Ти такий не могла бути! Ти прекрасна! », – прокоментували фоловери.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.