Як Олег Винник виглядав в дитинстві: архівне фото маленького повелителя вовчиць і підкорювача серця Таюне

До особистого життя знаменитостей завжди прикута підвищена увага публіки, а особливо багатьох цікавлять дитячі роки улюблених кумирів. Саме тому сьогодні ми покажемо, як головний вовк країни Олег Винник виглядав в дитинстві.

Герою нашої сьогоднішньої статті в цьому році виповнилося 47 років і він беззмінно займає перші місця в рейтингу найбільш затребуваних українських артистів. Але ж колись Олег навіть і не знав, що йому судилося стати володарем жіночих сердець.

Виконавець хіта «Вовчиця» народився в невеликому селі Вербівка Черкаської області. З юних років він брав активну участь у шкільній самодіяльності. Особливо маленький Винник проявляв талант до музики.

Архивные фото Олега Винника
Архівні фото Олега Винника

Закінчивши школу, майбутня зірка поступив у Канівське училище культури, причому на хорового диригента, але викладачі розгледіли його дар і вмовили зайнятися вокалом. Уже в 20 років Олег став солістом Черкаської філармонії, а незабаром за програмою обміну він потрапив до Німеччини.

Олег Винник в молодости
Олег Винник в молодості

Там герой статті побудував кар’єру актора мюзиклів, де зірковий статус за ним закріпила роль Жана Вальжана в постановці «Знедолені» за романом Віктора Гюго.

Олег Винник в образе Жана Вальжана
Олег Винник в образі Жана Вальжана

Незважаючи на успіх закордоном, душа Винника лежала до батьківщини і у 2011-му він повернувся в Україну, де почав свій творчий шлях як сольного співака і не прогадав. Навіть в умовах пандемії квитки на його концерти розкуповують в перший же день після надходження в продаж, а ЗМІ не перестають говорити про «феномен Олега Винника».

Своє особисте життя знаменитість не коментує, проте публіка приписує йому роман з бек-вокалісткою Таїсією Сватко, більш відомої як Таюне.

Олег Винник и Таюне на сцене
Олег Винник і Таюне на сцені

Більш того, подейкують, що він на ній вже давно одружений, але до конкретних заяв Олега будь замітки в пресі — лише здогадки.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.