Скандальна Анастасія Волочкова розчепірилася на гойдалці і показала всім свою «зірку»

Скандальна балерина Анастасія Волочкова приголомшила публіку епатажним відео в своєму Інстаграмі.

Анастасія Волочкова недавно поїхала відпочивати на Мальдіви з таємничим незнайомцем і зараз гріється на сонечку і купається в водах Індійського океану. Про це балерина повідомила в своєму Інстаграмі. Не можна не відзначити, що Анастасія є досить активним користувачем соціальних мереж, так що її Insta-стрічка переповнена фотографіями з відпочинку.

Нещодавно Волочкова опублікувала дуже неоднозначне відео. Балерина похвалилася поперечним шпагатом прямо на підвісній гойдалці і покрутилася на ній в непристойній позі. Важко не помітити купальник, який вибрала Волочкова. Він явно не за розміром і ледь прикриває її причинне місце.

Користувачі Мережі не змогли прокоментувати відео, адже балерина обмежує доступ до коментарів, щоб убезпечити себе від негативних висловлювань на свою адресу.

Популярне

Схожі статті

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу.