Провідну ТСН висміяли за те, що вона забула надіти туфлі: казус в прямому ефірі з Соломією Вітвіцькою

Телеведуча Соломія Вітвіцька - одна з найпопулярніших в Україні.

Прославилася на всю країну вона завдяки своїй роботі на “плюсах “, де ставала ведучою новин, журналістом різних рубрик, і навіть вела гламурні новини про шоу-бізнесі. Зараз Соломія є провідною вечірнього випуску новин. Нещодавно під час однієї з програм трапився казус – камера під час прямого ефіру зняла, як Вітвіцька під столом зняла туфлі і сиділа босоніж.

Уважні глядачі і фоловери помітили цю деталь, і написали в коментарях Соломії

Однак писали не з метою докору, а скоріше слів підтримки. Соломія Вітвіцька оцінила це, і помітила, що в ефірі часто трапляються казуси, просто вони не завжди помітні глядачам. І це – одна з тих деталей.

“Так, жінки знімають взуття під столом, особливо якщо вона на високих підборах. Я думала, ви менше уважні. Але спасибі вам за слова підтримки “, – написала телеведуча у своєму Фейсбук-акаунті.

Також вона повторно виклала відео з тим самим моментом, де залишилася без взуття. Вона додатково подякувала тим, хто писав не гидоти, а приємні слова підтримки.

Забула і не взула.Нова студія, нові туфлі, високі підбори. Жінки часто під столом знімають туфлі з підборами. Казуси…

Posted by Соломія Вітвіцька on Thursday, November 19, 2020

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.