Вагітна другою дитиною Катерина Осадча сховала округлий живіт за широким брючним костюмом

Зоряна дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча заявилася в широкому брючному костюмі, під яким добре простежується її округлий живіт.

Будучи неуважною, ці фотографії сама телеведуча опублікувала в Інстаграм, ніж породила бурю обговорень на адресу свого майбутнього поповнення. На фото Осадча відвідала форум Кріейтів Юкрейн 2020. Туди дружина Юрія Горбунова наділу кремовий костюм, де штани-кльош і лише злегка приталений піджак.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча чекають поповнення

На одному з останніх інтерв’ю Горбунов розповів, що вони з Катериною Не проти другого спільну дитину. Адже їхнє перше чадо Ваня вже підріс, і вони цілком би впоралися з ще одним малюком. Однак коли саме він відправить дружину в декрет – поки невідомо.

Адже шпалери батьки зайняті в проектах, і не хочуть надовго залишати своє дітище. Тим часом маленький Ваня вже щосили чекає сестричку або братика.

Нагадаємо, Юрій Горбунов та Катерина Осадча познайомилися на телеканалі 1 + 1 та таємно від усіх почали зустрічатися. Про свої стосунки оголосили вже ближче до народження дитини, коли приховувати живіт виявилося практично нереальним.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.