Як виглядає і скільки заробляє Пуговка з “Татусевих дочок ” Катерина Старшова?

Серіал "Татусеві дочки " свого часу був одним з найпопулярніших на російському і українському телебаченні.

Татусеві дочки – один з серіалів, який полюбився публіці з першої серії. У центрі сюжетної лінії п’ятеро дівчаток, яких покинула мама в пошуках кращого життя (полетіла до коханця).

А тато залишився один, виховуючи дівчаток. Протягом довгих сезонів чого з ними тільки не траплялося, проте вони подавали приклад дружності, злагодженості, доброти і самопожертви.

Виросла і вразила красою: Пуговка вже давно не та малолетка

Катерина Старшова
Катерина Старшова

Доросла модель, яка раніше була маленькою дівчинкою. Так можна коротко описати нинішню Катерину старшова, яка прославилася завдяки своїй грі в ситкомі.

Катерина Старшова
Катерина Старшова

Вона була найменшою, але самої наполегливої сестрою з п’яти. В реальному житті практично також – впевнена в собі, жвава, целеустременно.

Зараз Каті Старшової вже 19 років, і дівчину запрошують в різні проекти, приречені на успіх. Втім, батьки Катерини досі не вважають, що акторська стезя – це вірний шлях для доньки. Вони впевнені, що її покликання в іншому. Тому і відправили дівчинку вчитися в медичний.

А сама Катя, мабуть, теж не проти. Вважає, що великого успіху в кіно їй не досягти, а ось медицина і точні науки її приваблюють.

Катерина Старшова
Катерина Старшова

Однак це не скасовує того факту, що Татусеві дочки подарували дівчинці квиток у щасливе життя.

Старшова не приховує, що її мрія – освоїти професію лікаря, для чого необхідно відучитися в медичному інституті. Катерина зробила наголос на хімію і біологію.

 "Катерина

Катерина Старшова на корпоративі після завершення серіалу

З огляду на те, які фото з’являються у Каті в Інстаграм, вона ще й в пошуках своєї другої половинки.

Катерина Старшова і її колишній хлопець
Катерина Старшова і її колишній хлопець

Ніхто не сперечатиметься з тим, що Старшова – цілком собі симпатична струнка красуня. Уже не та маленька з великими щоками і плюшевим ведмедиком.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.